Революцията е тук

Съчетахме предимствата на лазерните и мастилоструйните принтери в едно.

 

Най-бързият Цветен офис принтер на пазара!

Скорост от 60 пълноцветни страници А4 в минута.

 

Lomond EvoJet Office принтер е революция в технологията на офис принтерите. Задвижван от новата Mеmjet waterfall технология принтерът е широко приложим в различни области:

  • За печат на документи в дома и офиса - печат с ниска цена на страница.

  • За печат на снимки – печат с високо качество и СКОРОСТ.

  • За печат в рекламни къщи и копирни центрове – разпечатване във възможно най- кратки срокове.

  • За печат на рекламни и прозиводствени етикети, според вашите нужди във всеки един момент.

 

Висока скорост на печат

 

Lomond EvoJet Office е най-бързият принтер в сравнение с другите цветни принтери от същия клас.

 

Пълноцветни разпечатки с резолюция до 1600x800dpi, без ограничение от бели полета при скорост 60 страници формат А4 в минута

или 30 страници формат А4 в минута при печат с резолюция 1600x1600dpi.

Високата скорост на печат се постига благодарение на патентованата печатаща глава, разработена от американската комания MemJeT Inc. на база на MEMS технологията (Микро Електронни Механични Системи)

 

Печатащата глава Memjet съдържа рекорден брой дюзи – 70 400 бр. Това е 17 пъти повече, в сравнение с другите печатащи глави и достига скорост от 704 милиона капки в секунда с размер на капката 1 пиколитър - най-малкият размер капки в света.

 

Невероятно качество на печат

 

Печат с разделителна способност от 1600x800dpi - в режим Normal и печат с резолюция до 1600х1600dpi в режим Best, за печат на снимки и етикети с висока резолюция.

Вградени драйвери за поддръжка на 12 профила за печат върху различни видове хартии Lomond – Офис хартия, Фотохартия и Самозалепваща фотохартия. В бъдеще броят на поддържаните профили за различните хартии ще се увеличава непрекъснато.

 

Ниски разходи за поддръжка и ниска себестойност на печат

Консумативте на принтера са с капацитет, базиран на стандарта ISO/IEC 24711 и цени базирани на актуалните продажни цени без включено ДДС.

Стандартът ISO/IEC 24711 е широко признат като най-надеждният метод при тестването на принтери в стандартни условия, с цел сравняване на капацитета на консумативите при конкурентните марки принтери.

 

Резултатите от тестовете на принтера Lomond EvoJet Office са при използване на консумативи с капацитет  на черната касета прибл. 7,191 стр. и на цветните прибл. 6,239 стр. Стойността на печат с Lomond EvoJet Office принтер, включително всички консумативи е най-ниската себестойност за цветен печат на пазара днес. В сравнение с лазерните и други цифрови принтери, Lomond EvoJet Office  e по-изгодният избор.

 

Надеждност и издържливост.

 

Високата издържливост и устойчивост на принтера се

постига благодарение на неподвижната Memjet печатаща глава. В сравнение с подвижните печатащи глави, които се движат от ляво на дясно и обратно, за да напечатат дадено изображение на страницата, главата Memjet e статична, което означава по-малко движещи се части, респективно и по-никси разходи за сервизна поддръжка. 

На кратко Lomond EvoJet Office е предназначен, предимно за печат в офиса, но възможността му за печат върху различни типове медии не го ограничава само в това, а го прави широко приложим в различни среди. Благодарение на високата издържливост, ниските разходи за поддръжка, ниската себестойност на разпечатките и  и високото качество на печат, вие изпълнявате множество задачи за печат за минимално време!